1.Előkészítés
Alaposan tisztítsd meg a természetes szempillákat a No.4 Cleanser segítségével, hogy eltávolíts minden sminkmaradványt, olajt és szennyeződést.
2.Szempillák rögzítése
Az alsó szempillasort leragasztjuk géles szemalátét segítségével.
3.Megfelelő íveltségű szilikon forma kiválasztása
Válassz a vendég szempillahosszának megfelelő szilikon padot.
4.Szilikon forma felhelyezése
Helyezze fel a szemhéjra a ragasztó (lifting glue) használatával a szilikon formát, a szempillák tövéhez illesztve.
5 .Egyenletes ragasztó felvitele a szilikon formára.
6.Szempillák szétválasztása, és felfésülése
A szeparációs eszközzel szétválasztjuk, illetve felfésüljük a lifting glue segítségével, egyenesen kell, hogy álljanak a szálak, vigyázzunk, el ne mozdítsuk a felhelyezett szilikon formát.
7.Göndörítő krém (No.1 Perm)
Vidd fel a No.1 Perm krémet a szempillák tövére, a szálak alsó 1/2–2/3 részére (ne a végükre).
Hatóidő: 7-10 perc a szempilla vastagságától függően.
Távolítsd el óvatosan egy mikroecset vagy száraz fültisztító pálcika segítségével.
8.Fixálás (No.2 Fixation)
Vidd fel a No.2 Fixation krémet ugyanarra a területre, ahová az elsőt is.
Hatóidő: 7-10 perc
Ismét óvatosan száraz eszközzel töröld le.
Ez a lépés után befesthetjük a szempillákat, hatóidő letelte után ezt is száraz eszközzel kell eltávolítani.
9.Ápoló olaj (No.3 Essence)
Vidd fel a No.3 Essence-t a szempillákra, hogy tápláld és hidratáld őket a kezelés után.
A szempillák ekkor már elválaszthatók a padtól
10.Szilikon forma/szilikon pad eltávolítása
11.Tisztítás (No.4 Cleanser)
Ha szükséges tisztítsd meg a szempillákat és a szemhéjat újra a Cleanser segítségével, eltávolítva az esetleges maradványokat és ragasztót.
12.Ápoló olaj (No.3 Essence)
Ha szükségét érezzük, helyezzünk fel ápoló olajat a szempillákra
13.Szempillák fésülése
A szempillák átfésülése mindig felfelé történik
A hatóidőt mindig igazítsd a szempillák állapotához (vékony: 7 perc, normál/vastag: 10 perc).
A kezelés után 48 óráig ne érje víz a szempillákat.
Értékelések
Szűrők törléseMég nincsenek értékelések.